GOLDEN TULIP ZEVENBERGEN

Welkom in Golden Tulip Zevenbergen

Welkom bij Golden Tulip Zevenbergen in het zuiden van Nederland.

Ons 4-sterren hotel is gelegen in het pittoreske dorp Zevenbergen. De historische stad Breda, die beschikt over een gotische kerk uit de 15e eeuw en Europa's grootste casino, ligt op ongeveer een half uur rijden, net als de bruisende havenstad Rotterdam.

De beroemdste zoon van dit deel van Nederland is de impressionistische kunstschilder Vincent Van Gogh die opgroeide in Groot Zundert, in de buurt van Breda en naar de kostschool in Zevenbergen ging gedurende twee jaar vanaf de leeftijd van 11.

Dit gebied is ideaal voor fiets- of wandeltochten en natuurliefhebbers zullen genieten van een trip naar het Biesbosch natuurreservaat, een van de laatste uitgebreide netwerken van waddengebieden in Noordwest-Europa. Wilgenbossen worden afgewisseld met kreken en rietvelden en trekvogels vinden hier hun toevlucht.

Ons hotel is op loopafstand van het centrum van Zevenbergen en biedt een gunstige locatie met lekker eten, comfortabele en elegante kamers, supersnel internet, faciliteiten voor vergaderingen en een fitnessruimte.

Als u op zoek bent naar een Hotel in Zevenbergen, verzekert het Golden Tulip Zevenbergen Hotel u van een aangenaam verblijf tegen een goede prijs.

Reserveer nu uw kamer en vind alle aanbiedingen op onze website!

Vind ook al onze hotels op de HotelForYou-app. (iOS, Android)

Ontdek al onze Golden Tulip hotels in Nederland.

Green Key

'Gouden Green Key voor Zevenbergen!'

Golden Tulip Zevenbergen ontving in 2012 de felbegeerde gouden Green Key. Tijdens de jaarlijkse controle reikte Stichting KMVK het keurmerk uit. In december 2016 kwam de gezaghebbende Stichting KMVK (Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit) weer op bezoek in Zevenbergen. Voor het jaar 2017 heeft Golden Tulip Zevenbergen goedkeuring gekregen voor de dispensatie aanvraag voor de norm “Verlichting in het hotel. Het hotel is vervolgens weer goedgekeurd met een Gouden Green Key Certificaat. Het gouden certificaat hebben wij op donderdag 9 februari 2017 in ontvangst mogen nemen bij de Landelijke Green Key uitreiking op Slot Loevestein.

 

 

 WAT IS DE GREEN KEY?

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatie- branche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid. De organisatie meet maatschappelijk verantwoord ondernemen en het met zorg omgaan met het milieu.
 

Vacatures mei 2018

 

Housekeeping medewerker

enthousiaste medewerkers Housekeeping m/v (parttime)

met een flexibele instelling. Ervaring is niet vereist, interne scholing is mogelijk.

Gelieve je schriftelijke sollicitatie inclusief Curriculum Vitae binnen 10 dagen te willen richten aan Mevr S. Brengard Voor meer

informatie over ons bedrijf verwijzen wij je graag naar www.hotelzevenbergen.nl of www.goldentulipzevenbergen.nl.
 

Medewerker ontbijt en/of bediening m/v

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste en gastvrije Medewerker Ontbijt en /of bediening  m/v (parttime)

 

Wij zoeken een spontane, representatieve persoonlijkheid met een flexibele instelling.  

Ervaring is niet vereist, interne scholing is mogelijk.

 

Gelieve je schriftelijke sollicitatie te willen richten aan Mevr. Muns op Email: hotelmanager@goldentulipzevenbergen.nl). Voor meer

informatie over ons bedrijf verwijzen wij je graag naar www.hotelzevenbergen.nl of www.goldentulipzevenbergen.nl.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertenties wordt niet op prijs gesteld