GOLDEN TULIP ZEVENBERGEN

Welkom in Golden Tulip Zevenbergen

Welkom bij Golden Tulip Zevenbergen in het zuiden van Nederland.

Ons 4-sterren hotel is gelegen in het pittoreske dorp Zevenbergen, dat, zoals de naam suggereert, zich in een landschap nestelt van glooiende heuvels. De historische stad Breda, die beschikt over een gotische kerk uit de 15e eeuw en Europa's grootste casino, ligt op ongeveer een half uur rijden, net als de bruisende havenstad Rotterdam.

De beroemdste zoon van dit deel van Nederland is de impressionistische kunstschilder Vincent Van Gogh die opgroeide in Groot Zundert, in de buurt van Breda en naar de kostschool in Zevenbergen ging gedurende twee jaar vanaf de leeftijd van 11.

Dit gebied is ideaal voor fiets- of wandeltochten en natuurliefhebbers zullen genieten van een trip naar het Biesbosch natuurreservaat, een van de laatste uitgebreide netwerken van waddengebieden in Noordwest-Europa. Wilgenbossen worden afgewisseld met kreken en rietvelden en trekvogels vinden hier hun toevlucht.

Ons hotel is op loopafstand van het centrum van Zevenberg en biedt een gunstige locatie met lekker eten, comfortabele en elegante kamers, supersnel internet, faciliteiten voor vergaderingen en een fitnessruimte.

Als u op zoek bent naar een Hotel in Zevenbergen, verzekert het Golden Tulip Zevenbergen Hotel u van een aangenaam verblijf tegen een goede prijs.

Reserveer nu uw kamer en vind alle aanbiedingen op onze website!

Vind ook al onze hotels op de HotelForYou-app. (iOS, Android)

Ontdek al onze Golden Tulip hotels in Nederland.