GOLDEN TULIP ZEVENBERGEN

Welkom in Golden Tulip Zevenbergen

Ontdek stijl, comfort en culinaire verwennerij in Golden Tulip Zevenbergen, een sfeervol hotel met een hartelijke, persoonlijke service.

Alle 75 stijlvol ingerichte kamers bieden gratis draadloos internet, uitstekend slaapcomfort en zijn voorzien van alle moderne gemakken.

Laat u verrassen door het authentieke boerderijrestaurant “De 7Bergsche Hoeve”.
Eigenaar George Muns en zijn vrouw Maïté zijn trots op hun immer verse visspecialiteiten zoals kreeft, tarbot, oesters en paling, maar ook in voortreffelijke vleesgerechten en seizoenspecialiteiten heeft het restaurant een naam hoog te houden.
Zevenbergen is een gezellig stadje dat ideaal gelegen is om het beste van de natuur en cultuur uit de omgeving te verkennen.

Met historische steden Bergen op Zoom, Breda, Willemstad en Dordrecht op geringe afstand geniet u van cultuur én shoppen.

De natuurrijke omgeving van Zevenbergen garandeert kilometers fietsplezier en in het nabijgelegen Nationaal Park de Biesbosch is het prachtig wandelen, varen of kanoën.

Een avontuurlijk dagje uit beleeft u in de Efteling, ruim zestig jaar een bijzondere wereld vol wondermooie sprookjes en adembenemende attracties.