GOLDEN TULIP ZEVENBERGEN

Welkom in Golden Tulip Zevenbergen

Welkom bij Golden Tulip Zevenbergen in het zuiden van Nederland.

Ons 4-sterren hotel is gelegen in het pittoreske dorp Zevenbergen. De historische stad Breda, die beschikt over een gotische kerk uit de 15e eeuw en Europa's grootste casino, ligt op ongeveer een half uur rijden, net als de bruisende havenstad Rotterdam.

De beroemdste zoon van dit deel van Nederland is de impressionistische kunstschilder Vincent Van Gogh die opgroeide in Groot Zundert, in de buurt van Breda en naar de kostschool in Zevenbergen ging gedurende twee jaar vanaf de leeftijd van 11.

Dit gebied is ideaal voor fiets- of wandeltochten en natuurliefhebbers zullen genieten van een trip naar het Biesbosch natuurreservaat, een van de laatste uitgebreide netwerken van waddengebieden in Noordwest-Europa. Wilgenbossen worden afgewisseld met kreken en rietvelden en trekvogels vinden hier hun toevlucht.

Ons hotel is op loopafstand van het centrum van Zevenberg en biedt een gunstige locatie met lekker eten, comfortabele en elegante kamers, supersnel internet, faciliteiten voor vergaderingen en een fitnessruimte.

Als u op zoek bent naar een Hotel in Zevenbergen, verzekert het Golden Tulip Zevenbergen Hotel u van een aangenaam verblijf tegen een goede prijs.

Reserveer nu uw kamer en vind alle aanbiedingen op onze website!

Vind ook al onze hotels op de HotelForYou-app. (iOS, Android)

Ontdek al onze Golden Tulip hotels in Nederland.

Green Key

'Gouden Green Key voor Zevenbergen!'

Golden Tulip Zevenbergen ontving in 2012 de felbegeerde gouden Green Key. Tijdens de jaarlijkse controle reikte Stichting KMVK het keurmerk uit. Het hotel is hiermee een belangrijke stap verder dan het jaar ervoor, toen het hotel tijdens de 1e keuring een zilveren keurmerk ontving. Pas één jaar geleden kwam de gezaghebbende Stichting KMVK (Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit) voor het eerst op bezoek in Zevenbergen. Tijdens die controle bleek dat het hotel al duurzaam bezig was, maar nog niet genoeg voor een gouden duurzaamheidskenmerk. Het jaar erop hebben we er alles aan gedaan om dit gouden kenmerk alsnog in de wacht te slepen.

  mvo-verklaring.pdf

 WAT IS DE GREEN KEY?

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatie- branche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid. De organisatie meet maatschappelijk verantwoord ondernemen en het met zorg omgaan met het milieu.

Vacatures

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op korte termijn op zoek naar enkele

Medewerkers Housekeeping m/v

ook voor de vakantieperiode (juli & augustus).

Tevens zijn we op zoek naar een ervaren en goed gemotiveerde

Medewerker Ontbijt m/v
Medewerker Bediening m/v (20 uur)

Hebben we je interesse gewekt?
Solliciteer dan nu!

Wij zoeken een spontane, representatieve en enthousiaste persoonlijkheid met gevoel voor gastheerschap en een flexibele instelling. Een detaillist die het verschil in servicebeleving kan maken.
Ervaring is niet vereist, interne scholing is mogelijk.

Naast een informele en professionele werkomgeving bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de Horeca CAO.
Gelieve je schriftelijke sollicitatie inclusief Curriculum Vitae binnen 10 dagen te willen richten aan de heer G. Muns.