U bent hier

Restaurants

GOLDEN TULIP ZEVENBERGEN

Restaurant De 7 Bergsche Hoeve

Ons gourmetrestaurant is gelegen in een sfeervolle boerderij met een ouderwetse sfeer en tal van culinaire hoogstandjes. Het menu van het restaurant is beïnvloed door de Franse keuken,maar staat ook bekend om haar seizoensgebonden gerechten en wild.

Onze keukenbrigade kookt heerlijke gesneden varkenshaas en gegrilde varkenshaaskarbonade alsmede een reeks van visspecialiteiten, zoals kreeft, tarbot, griet, oesters, mosselen en paling. Er is ook een 3-gangen menu van de dag voor de gasten van het hotel.

Open voor de lunch van 12:00 tot 14.30 uur op weekdagen en voor het diner van 17:30 tot 21:00 op weekdagen en van 18:00 tot 21:00 in het weekend.

Dineren in uw kamer

Als u liever wilt dineren in de privacy van uw kamer, kies dan uit het dinermenu speciaal voor dineren in uw kamer dat 12 uur/dag beschikbaar is.

Culinaire kalender: Noteer onderstaande data in uw agenda;

Nog even en het is Pasen, een festijn waarbij de mooiste producten van het vroege voorjaar in ons menu te proeven zijn. Op Paas zaterdag (31 maart) en 1ste paasdag of 2de paasdag (1 april en 2 april) kunt u bij De 7Bergsche hoeve genieten van een viergangen Paasdiner. Restaurant De 7Bergsche Hoeve is al helemaal op z’n Paasbest! Mogen wij u verwelkomen op het feestelijke moment? U bent welkom vanaf 17.30.

Speciale avond in ons Restaurant De 7 Bergsche Hoeve

Paas menu

Amuse-bouche

***

Tompoes van huisgerookte paling en rilette van griet met een crème van rode biet

***

Bergsche Asperge met een klein omeletje van truffel en gerookte zalm in een waterkerssaus

***

Botermalse filet mignon met een stamppotje van raapsteeltjes in een jus waarin sjalotjes en Provençaalse kruiden

***

Parfait van witte chocolade met een coulis van mango en rode peper

€ 44,75 Prijs per persoon

Gelieve u tafel te reserveren op telefoonnummer 0168 324166