U bent hier

Restaurants

GOLDEN TULIP ZEVENBERGEN

Restaurant De 7 Bergsche Hoeve

Ons gourmetrestaurant is gelegen in een sfeervolle boerderij met een ouderwetse sfeer en tal van culinaire hoogstandjes. Het menu van het restaurant is beïnvloed door de Franse keuken,maar staat ook bekend om haar seizoensgebonden gerechten en wild.

Onze keukenbrigade kookt heerlijke gesneden varkenshaas en gegrilde varkenshaaskarbonade alsmede een reeks van visspecialiteiten, zoals kreeft, tarbot, griet, oesters, mosselen en paling. Er is ook een 3-gangen menu van de dag voor de gasten van het hotel.

Open voor de lunch van 12:00 tot 14.30 uur op weekdagen en voor het diner van 17:30 tot 21:00 op weekdagen en van 18:00 tot 21:00 in het weekend.

Zomersluiting 2018
 In de zomermaanden Juli & Augustus 2018 zal ons restaurant De 7 Bergsche Hoeve op de zondagen gesloten zijn. Overige dagen zijn wij geopend.
Sluitingsdagen zijn:
Zondag 15 juli
Zondag 22 juli
Zondag 29 juli
Zondag 5 augustus
Zondag 12 augustus
Zondag 19 augustus
Zondag 26 augustus

Dineren in uw kamer

Als u liever wilt dineren in de privacy van uw kamer, kies dan uit het dinermenu speciaal voor dineren in uw kamer dat 12 uur/dag beschikbaar is.

Culinaire kalender: Noteer onderstaande data in uw agenda;

Op 28 april 1978 opende George Muns de deuren van Restaurant De 7Bergsche Hoeve. Het restaurant bestaat dus 40 jaar. Zoals als u van ons mag verwachten hebben wij voor deze gelegenheid een zeer feestelijk 4-gangen menu samengesteld, waar u de komende 4 weken van kunt genieten. U bent van harte uitgenodigd!

40 jaar, 4-gangen- 4 weken lang!

George en Maïté Muns