U bent hier

Restaurants

GOLDEN TULIP ZEVENBERGEN

Restaurant De 7 Bergsche Hoeve

Ons gourmetrestaurant is gelegen in een sfeervolle boerderij met een ouderwetse sfeer en tal van culinaire hoogstandjes. Het menu van het restaurant is beïnvloed door de Franse keuken,maar staat ook bekend om haar seizoensgebonden gerechten en wild.

Onze keukenbrigade kookt heerlijke gesneden varkenshaas en gegrilde varkenshaaskarbonade alsmede een reeks van visspecialiteiten, zoals kreeft, tarbot, griet, oesters, mosselen en paling. Er is ook een 3-gangen menu van de dag voor de gasten van het hotel.

Open voor de lunch van 12:00 tot 14.30 uur op weekdagen en voor het diner van 17:30 tot 21:00 op weekdagen en van 18:00 tot 21:00 in het weekend.

Dineren in uw kamer

Als u liever wilt dineren in de privacy van uw kamer, kies dan uit het dinermenu speciaal voor dineren in uw kamer dat 12 uur/dag beschikbaar is.

Culinaire kalender: Noteer onderstaande data in uw agenda;

27 Januari 2018: Elzasavond, 4 gagenmenu Elzas specialiteitenmenu
10,14,17 Februari 2018: Candlelightavond, Vier valentijn in Zevenbergen

Speciale avond in ons Restaurant De 7 Bergsche Hoeve

Op zaterdag 27 januari 2018 organiseren wij een thema-avond inclusief wijnproeverij. Ditmaal nemen wij u mee richting de Elzas. Wij serveren u een 4-gangen Elzas specialiteitenmenu.

Menu
Amuse-bouche
***
Terrine de Foie gras et brioche
***
Saumon sauce Riesling
***
Faisan à la choucroute
***
Kugelhopf glacé
De wijnproeverij zal verzorgd worden door Dhr. Sommersdijk specialist in wijnen van Joseph Cattin. U bent welkom vanaf 18.00. Graag uw tafel reserveren op telefoonnumer 0168 324166. Menuprijs inclusief wijnproeverij €42,50