U bent hier

Restaurants

GOLDEN TULIP ZEVENBERGEN

Restaurant De 7 Bergsche Hoeve

Ons gourmetrestaurant is gelegen in een sfeervolle boerderij met een ouderwetse sfeer en tal van culinaire hoogstandjes. Het menu van het restaurant is beïnvloed door de Franse keuken,maar staat ook bekend om haar seizoensgebonden gerechten en wild.

Onze keukenbrigade kookt heerlijke gesneden varkenshaas en gegrilde varkenshaaskarbonade alsmede een reeks van visspecialiteiten, zoals kreeft, tarbot, griet, oesters, mosselen en paling. Er is ook een 3-gangen menu van de dag voor de gasten van het hotel.

Open voor de lunch van 12:00 tot 14.30 uur op weekdagen en voor het diner van 17:30 tot 21:00 op weekdagen en van 18:00 tot 21:00 in het weekend.

Dineren in uw kamer

Als u liever wilt dineren in de privacy van uw kamer, kies dan uit het dinermenu speciaal voor dineren in uw kamer dat 12 uur/dag beschikbaar is.

Wildavond

De herfst is niet alleen een feest van geuren en kleuren, voor gastronomen betekent de herfst ook “wild op het menu!”

Bent u een wildliefhebber?
Dan mag u op zaterdag, 21 oktober 2017 onze bijzondere wildavond niet missen. Onze keukenbrigade heeft speciaal voor deze avond een vijfgangen wildmenu samengesteld, want culinair genieten staat bij ons voorop.De avond begint om 18.00 en wordt omstreeks 22.30 uur afgesloten.

Wildemenu
.
Salade van huisgerookte eendenborst met ganzenleverkrullen
***
Fazantenbouillon met garnituur
***
Wilde bospaddenstoelen op toast met een truffelsaus
***
Trio van wild met een jagersaus
***
Hazelnoot parfait met een karamelsaus

Menuprijs € 42,50 per persoon

Culinaire kalender: Noteer onderstaande data in uw agenda;

21 oktober 2017: Wildavond in De 7 Bergsche Hoeve
9 december 2017: Kerstworkshop, creatieve workshop en aansluitend 4- gangendiner
16 december 2017: Voorproef op kerst, geniet van on schitterend 5- gangen kerstmenu
25 december 2017: 1e Kerstdag Diner Dansant, 5 gangen kerstdiner met muzikale klanken
26 december 2017: 2de kerstdag gesloten
27 december 2017 tot 5 januari 2018:Vakantiesluiting